Top

Verrijkt gladleder

Verrijkt leer is leer waar een extra behandeling aan is toegevoegd. Het leer ondergaat hierdoor een optische verandering. Voorbeelden hiervan zijn: geschaduw-finished, alcohol gebleekt, getamponeerd en gewhite-washed leer.

Deze artikelen worden gratis verzonden vanaf een minimaal orderbedrag van € 25. Aangezien wij deze niet als brievenbuspost kunnen verzenden, zullen wij daardoor onder dit bedrag € 6,95 aan verzendkosten in rekening brengen.
Collonil Schoen Creme pot 50 ml
Collonil Schoen Creme pot 50 ml
Collonil schoencreme verzorgt en voedt gladleer. Het geeft leer souplesse en is een kleurherstellende creme. Je kunt het gebruiken op beschadigde gladleren producten. Het is verkrijgbaar in diverse (mode)kleuren.
€ 3,95
Collonil Soft Gum
Collonil Soft Gum
De Soft gum is voor droge reiniging van gevoelig gladleer en metallic. Het verwijdert vuil, zoals zwarte aanschopstrepen.
€ 4,25
Collonil Vario Spray 200 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Vario Spray 200 ml
Vario Spray van Collonil is een hoogwaardige impregneerspray en een oplosmiddelvrije bescherming voor bewerkte materialen of materiaalcombinaties van leer, stretch, textiel, vacht, perlato metalic, nubuk en suède. Onderhoudt, maakt water- en vuilafstotend en voorkomt dieptevervuiling.
€ 7,95
€ 7,75
Collonil Waterstop Spray 400 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Waterstop Spray 400 ml
Collonil Waterstop spray met UV filter biedt de optimale bescherming voor gladleer, nubuck en suède. Ook te gebruiken bij high-tech materialen.
€ 10,00
Collonil Wax Leather Spray 200 ml
Collonil Wax Leather Spray 200 ml
Collonil Wax Leather spray beschermt, verzorgt en voedt gewaxte- en matte leersoorten met bijenwas. Geschikt voor onder andere analine, nappa en pull up leer. Ook te gebruiken bij high-tech materialen.
€ 7,75