Top

Metallic

Metallic is een glanscoating met glittereffect. Je kunt metallic op verschillende basismaterialen aanbrengen, bijvoorbeeld op gladleer of op materialen met een open structuur zoals nubuck. Het is kwetsbaar materiaal.
Gebruik voor het beschermen speciale metallicspray. Verzorg dit materiaal met een waterafstotende spray, een kleurloze of gekleurde crème. Reinig metallic leer altijd droog met een reinigingsgum.

Deze artikelen worden gratis verzonden vanaf een minimaal orderbedrag van € 25. Aangezien wij deze niet als brievenbuspost kunnen verzenden, zullen wij daardoor onder dit bedrag € 6,95 aan verzendkosten in rekening brengen.

Collonil Metallic Spray 200 ml
Collonil Metallic Spray 200 ml
Collonil Metallic spray is een hoogwaardige impregneerspray en een oplosmiddelvrije bescherming voor alle metallic materialen en combinaties met metallic.
Onderhoudt, maakt water- en vuilafstotend en voorkomt dieptevervuiling.
€ 7,75
Collonil Soft Gum
Collonil Soft Gum
De Soft gum is voor droge reiniging van gevoelig gladleer en metallic. Het verwijdert vuil, zoals zwarte aanschopstrepen.
€ 4,25
Collonil Vario Spray 200 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Vario Spray 200 ml
Vario Spray van Collonil is een hoogwaardige impregneerspray en een oplosmiddelvrije bescherming voor bewerkte materialen of materiaalcombinaties van leer, stretch, textiel, vacht, perlato metalic, nubuk en suède. Onderhoudt, maakt water- en vuilafstotend en voorkomt dieptevervuiling.
€ 7,95
€ 7,75