Top

Gladleer

Gladleer is leer waarvan de nerfstructuur zichtbaar is. Om deze leersoort te beschermen gebruik je een waxspray of een impregneerspray. Verzorgen doe je met een kleurloze of gekleurde schoenencrème of een waterafstotende spray. Vieze gladleren schoenen zijn het beste te reinigen met een vuilverwijderende foam of shampoo.

Deze artikelen worden gratis verzonden vanaf een minimaal orderbedrag van € 25. Aangezien wij deze niet als brievenbuspost kunnen verzenden, zullen wij daardoor onder dit bedrag € 6,95 aan verzendkosten in rekening brengen.

Collonil Carbon Pro Spray 300 ml
Collonil Carbon Pro Spray 300 ml
Collonil Carbon Pro Spray 300 ml

Carbon Pro spray is een een extreem sterke bescherming tegen vocht en vuil. De ademende werking van het materiaal blijft perfect intact. Geschikt voor alle materialen.
€ 13,95
Collonil Clean&Care 200ml
Collonil Clean&Care 200ml
Clean&Care is een reinigingsschuim in een pompflacon voor verzorging en milde reiniging, zonder oplosmiddel en drijfgas en is zeer geschikt voor grotere vlekken. Te gebruiken op glad leer, suède, nubuck, textiel en materiaalcombinaties.
€ 10,75
Collonil Nanopro Spray 300 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Nanopro Spray 300 ml
Nanopro spray is een innovatieve high-tex beschermingsspray, ontwikkeld vanuit de Nano-technologie, de water- en vuil blocker, geschikt voor gladleer, nubuck, suéde en textiel.
€ 9,75
Collonil Onderhoudset 1 Gladleer
Collonil Onderhoudset 1 Gladleer
Complete onderhoudset voor het reinigen, voeden, kleuren, glanzen en beschermen van glad leer.
€ 19,40
€ 18,40
Collonil Schoen Creme pot 50 ml
Collonil Schoen Creme pot 50 ml
Collonil schoencreme verzorgt en voedt gladleer. Het geeft leer souplesse en is een kleurherstellende creme. Je kunt het gebruiken op beschadigde gladleren producten. Het is verkrijgbaar in diverse (mode)kleuren.
€ 3,95
Collonil Vario Spray 200 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Vario Spray 200 ml
Vario Spray van Collonil is een hoogwaardige impregneerspray en een oplosmiddelvrije bescherming voor bewerkte materialen of materiaalcombinaties van leer, stretch, textiel, vacht, perlato metalic, nubuk en suède. Onderhoudt, maakt water- en vuilafstotend en voorkomt dieptevervuiling.
€ 7,95
€ 7,75
Collonil Waterstop Spray 400 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Waterstop Spray 400 ml
Collonil Waterstop spray met UV filter biedt de optimale bescherming voor gladleer, nubuck en suède. Ook te gebruiken bij high-tech materialen.
€ 10,00
Collonil Wax Leather Spray 200 ml
Collonil Wax Leather Spray 200 ml
Collonil Wax Leather spray beschermt, verzorgt en voedt gewaxte- en matte leersoorten met bijenwas. Geschikt voor onder andere analine, nappa en pull up leer. Ook te gebruiken bij high-tech materialen.
€ 7,75