Top

Gewaxt leer/Gevette of geoliede suède

Gevet nubuck of gewaxt leer is leer dat aan de nerfzijde is bewerkt met was. Voorbeelden hiervan zijn pull-up of krasjesleer.

Gebruik om dit materiaal te beschermen en te verzorgen crème of spray die specifiek bedoeld is voor geolied of gevet leer. Kies voor het reinigen bij voorkeur voor een droge reiniging met een gum. Pas wanneer dit niet voldoende blijkt, overgaan tot een vochtige reiniging met een foam of shampoo.
 

Geoliede suède is suède waarover een olielaag is verwerkt. Gebruik voor het beschermen en onderhouden een product dat specifiek voor geolied suède is gemaakt. De structuur van dit materiaal is namelijk erg gevoelig. Gebruik voor reiniging een droog reinigingsproduct voor suède. Enkel bij sterke vervuiling kiezen voor een vochtig reinigingsproduct.

Deze artikelen worden gratis verzonden vanaf een minimaal orderbedrag van € 25. Aangezien wij deze niet als brievenbuspost kunnen verzenden, zullen wij daardoor onder dit bedrag € 6,95 aan verzendkosten in rekening brengen.

Collonil Clean&Care 200ml
Collonil Clean&Care 200ml
Clean&Care is een reinigingsschuim in een pompflacon voor verzorging en milde reiniging, zonder oplosmiddel en drijfgas en is zeer geschikt voor grotere vlekken. Te gebruiken op glad leer, suède, nubuck, textiel en materiaalcombinaties.
€ 10,75
Collonil Rustical Spray 200 ml
Collonil Rustical Spray 200 ml
Collonil Rustical spray beschermt, verzorgt en voedt gevet leer, stevig glad leer en gevette nubuck. Met natuurlijke wassoorten en oliën. Behoudt de speciale look. Ook te gebruiken bij High-Tech materialen, zoals Gore-Tex.
€ 7,75
Collonil Vario Spray 200 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Vario Spray 200 ml
Vario Spray van Collonil is een hoogwaardige impregneerspray en een oplosmiddelvrije bescherming voor bewerkte materialen of materiaalcombinaties van leer, stretch, textiel, vacht, perlato metalic, nubuk en suède. Onderhoudt, maakt water- en vuilafstotend en voorkomt dieptevervuiling.
€ 7,95
€ 7,75
Collonil Wax Leather Spray 200 ml
Collonil Wax Leather Spray 200 ml
Collonil Wax Leather spray beschermt, verzorgt en voedt gewaxte- en matte leersoorten met bijenwas. Geschikt voor onder andere analine, nappa en pull up leer. Ook te gebruiken bij high-tech materialen.
€ 7,75