Top

Beschermen

Deze artikelen worden gratis verzonden vanaf een minimaal orderbedrag van € 25. Aangezien wij deze niet als brievenbuspost kunnen verzenden, zullen wij daardoor onder dit bedrag € 6,95 aan verzendkosten in rekening brengen.
Collonil Carbon Pro Spray 300 ml
Collonil Carbon Pro Spray 300 ml
Collonil Carbon Pro Spray 300 ml

Carbon Pro spray is een een extreem sterke bescherming tegen vocht en vuil. De ademende werking van het materiaal blijft perfect intact. Geschikt voor alle materialen.
€ 13,95
Collonil Metallic Spray 200 ml
Collonil Metallic Spray 200 ml
Collonil Metallic spray is een hoogwaardige impregneerspray en een oplosmiddelvrije bescherming voor alle metallic materialen en combinaties met metallic.
Onderhoudt, maakt water- en vuilafstotend en voorkomt dieptevervuiling.
€ 7,75
Collonil Nanopro Spray 300 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Nanopro Spray 300 ml
Nanopro spray is een innovatieve high-tex beschermingsspray, ontwikkeld vanuit de Nano-technologie, de water- en vuil blocker, geschikt voor gladleer, nubuck, suéde en textiel.
€ 9,75
Collonil Onderhoudset 1 Gladleer
Collonil Onderhoudset 1 Gladleer
Complete onderhoudset voor het reinigen, voeden, kleuren, glanzen en beschermen van glad leer.
€ 19,40
€ 18,40
Collonil Rustical Spray 200 ml
Collonil Rustical Spray 200 ml
Collonil Rustical spray beschermt, verzorgt en voedt gevet leer, stevig glad leer en gevette nubuck. Met natuurlijke wassoorten en oliën. Behoudt de speciale look. Ook te gebruiken bij High-Tech materialen, zoals Gore-Tex.
€ 7,75
Collonil Vario Spray 200 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Vario Spray 200 ml
Vario Spray van Collonil is een hoogwaardige impregneerspray en een oplosmiddelvrije bescherming voor bewerkte materialen of materiaalcombinaties van leer, stretch, textiel, vacht, perlato metalic, nubuk en suède. Onderhoudt, maakt water- en vuilafstotend en voorkomt dieptevervuiling.
€ 7,95
€ 7,75
Collonil Waterstop Spray 400 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Waterstop Spray 400 ml
Collonil Waterstop spray met UV filter biedt de optimale bescherming voor gladleer, nubuck en suède. Ook te gebruiken bij high-tech materialen.
€ 10,00
Collonil Wax Leather Spray 200 ml
Collonil Wax Leather Spray 200 ml
Collonil Wax Leather spray beschermt, verzorgt en voedt gewaxte- en matte leersoorten met bijenwas. Geschikt voor onder andere analine, nappa en pull up leer. Ook te gebruiken bij high-tech materialen.
€ 7,75