Top

Mysole inlegzolen

Pijnlijke voeten? Los het op met de ondersteuning, schokdemping en drukverdeling van de Mysole zooltjes!

Mysole is dé specialist op het gebied van inlegzolen. De inlegzolen van Mysole bieden niet alleen steun maar ook comfort. U loopt rechter en beter met de inlegzolen van Mysole en heeft daardoor geen of minder pijnlijke voeten.

Onze voeten zijn een belangrijk deel van ons lichaam. Zij zijn het die ons elke dag moeten dragen en zij zorgen ervoor dat wij ons kunnen voortbewegen. Dagelijks maken we zo’n achtduizend stappen. Reden genoeg om het staan en lopen plezierig te houden en waar mogelijk aangenamer te maken. Vooral voor mensen die veel staan en lopen, is een goede schoen en haar comfort erg belangrijk. Iedere voet en situatie verlangen een individuele behandeling, schoenen worden echter in grote aantallen en universeel vervaardigd. Fabrikanten investeren veel tijd en geld in de ontwikkeling van schoeisel. Toch laat één aspect vaak te wensen over: de inlegzool.

Om de voet en schoen optimaal op elkaar af te stemmen, ontwikkelde Fisher Group bv, in samenwerking met voetspecialisten, een serie specifieke inlegzolen.
Deze inlegzolen worden onder de naam MYSOLE aangeboden. Het MYSOLE programma omvat een serie zeer hoogwaardige inlegzolen die gericht zijn op veel specifieke toepassingen; bijvoorbeeld werken, sporten en vrijetijdsbesteding. Ze dienen als aanvulling op de schoenen en zijn voor een breed publiek toegankelijk.

Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, wordt het draagcomfort verhoogd, krijgt de voet perfecte ondersteuning en worden voet- en lichaamsklachten tegen gegaan. Bovendien verlengt een MYSOLE inlegzool de levensduur van de schoen.

Voorkom pijnlijke voeten of los uw pijnlijke voeten probleem op!

Welke inlegzool heeft u nodig? Wij geven advies!

Pijnlijke voeten? Mysole inlegzolen

Vind jouw zool hier!

GERO Footwear heeft een grote eigen voorraad Mysole inlegzolen.

Wij bieden de volgende Mysole inlegzolen. 

Informatie over de Mysole inlegzolen

Klachten, voorkom ze met Mysole
Preventie, met Mysole kan het

Tips & Tricks, Verleng de levensduur van uw Mysole

MYSOLE™ de specialist op het gebied van inlegzolen

Onder het merk MYSOLE™ ontwikkelt en produceert Fisher Group bv kwalitatief hoogwaardige inlegzolen bestemd voor een breed publiek. Het innovatieve en anatomisch verantwoorde ontwerp in combinatie met het gebruik van superieure materialen maken MYSOLE™ tot een uniek concept. Alle inlegzolen zijn toegespitst op veel specifieke toepassingen en situaties. Ze bieden de voet ondersteuning en comfort. Bovendien hebben ze een positieve invloed op prestaties en de preventie van voet- en lichaamsklachten.

 
MYSOLE™ gezond en comfortabel
Voortbewegen en mobiliteit zijn een belangrijk onderdeel van ons leven.
Reden genoeg om dat plezierig te houden en waar mogelijk aangenamer te maken. Vooral voor mensen die veel van hun voeten vragen, is een goede schoen en haar prestaties onontbeerlijk. Helaas bied ook een goed gekozen schoen niet voor iedereen het gewenste resultaat. Iedere voet en situatie is anders en juist daar biedt MYSOLE™ de oplossing.

 
MYSOLE™ ontwikkeld door specialisten
MYSOLE™ is ontwikkeld in nauwe samenwerking met (voet)specialisten zoals artsen, sportmedisch specialisten, podologen en (sport)schoenfabrikanten. Voor de juiste keuze van materialen is gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van Fisher Group. Zij werkt wereldwijd aan research en development van materialen die toegepast worden binnen de voettechnische en medische sectoren.

 
MYSOLE™ toepassingen
Afhankelijk van het type beschikt een MYSOLE™ over een diversiteit aan toepassingen:

  • Anatomische ondersteuning van de voet
  • Positief effect op (de voorkoming van) voet- en lichaamsklachten
  • Verhoging van het loopcomfort
  • Verhoging van de schokdemping
  • Verbetering van prestaties
  • Absorptie van transpiratievocht
  • Bevordering van de pasvorm van de schoen
  • Verlenging van de levensduur van de schoen


Voet- en schoenmaten

Wereldwijd worden er verschillende schoenmaatsystemen toegepast. In sommige landen bestaat zelfs per schoensoort (herenschoenen, damesschoenen, sportschoenen enz.) een schoenmaatsysteem.
 

Bij het bepalen van de schoenmaat, is de lengte van de voet een belangrijk gegeven. Deze wordt doorgaans bepaald door de afstand van de achterzijde van de hiel tot en met de voorzijde van de langste teen op te meten. Deze meting wordt staand en op blote voeten uitgevoerd waarbij men het gewicht, op natuurlijke wijze, verdeeld over beide voeten.
 

Bij veel mensen verschilt de lengte van de linker- en rechtervoet onderling. Om tot de juiste schoenmaat te komen, moeten daarom altijd beide voeten opgemeten worden. De langste voet is vervolgens het uitgangspunt. Mocht het lengteverschil aan de zijde van de kleinere voet problemen geven, dan biedt een MYSOLE™ inlegzool uitkomst.
 

Elke schoen is toepasbaar voor de bijbehorende voetlengte en voor enkele lengtes die binnen een kleine tolerantie vallen. De binnenlengte van de schoen moet 15-20 mm langer zijn dan de voet (overlengte). De hoeveelheid overlengte is echter afhankelijk van het schoentype. Een wandelschoen vereist bijvoorbeeld meer overlengte dan een voetbalschoen.
 

Maattabel

 

 SYSTEEM

MATEN

 EUROPA

 

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

 UK

M

3

4

5½

6½

7

7½

8

9

10

10½

11½

12

13

14

14½

 

V

2½

3½

4

5

6

6½

7

7½

8½

9½

10

 

 

 

 

 

 US

M

3½

4½

5

6

7

7½

8

8½

9½

10½

11

12

12½

13½

14½

15

 

V

5

6

6½

7½

8½

9

9½

10

11

12

12½

 

 

 

 

 

 Centimeters
 (voetlengte)

 

21,3

22,0

22,7

23,3

24,0

24,7

25,3

26,0

26,7

27,3

28,0

28,7

29,3

30,0

30,7

31,3


Algemene informatie.


Al onze MYSOLE™ inlegzolen worden verwijderd uit de originele verpakking en verzonden in een envelop welke door uw brievenbus past. Hierdoor kunt u op de verzendkosten besparen.