Top

Dagelijks

MYSOLE™ Daily

De juiste inlegzool bevordert gezond en comfortabel staan en lopen

Onze voeten zijn een belangrijk deel van ons lichaam. Zij zijn het die ons elke dag moeten dragen en zij zorgen ervoor dat wij ons kunnen voortbewegen. Dagelijks maken we zo’n tienduizend stappen. Reden genoeg om het staan en lopen plezierig te houden en waar mogelijk aangenamer te maken. Vooral voor mensen die veel staan en lopen, is een goede schoen en haar comfort erg belangrijk. Iedere voet en situatie verlangen een individuele behandeling, schoenen worden echter in grote aantallen en universeel vervaardigd. Fabrikanten investeren veel tijd en geld in de ontwikkeling van schoeisel. Toch laat één aspect vaak te wensen over: de inlegzool.

Om de voet en schoen optimaal op elkaar af te stemmen, ontwikkelde Fisher Group bv, in samenwerking met voetspecialisten, een serie specifieke inlegzolen. Deze inlegzolen worden onder de naam MYSOLE™ Daily aangeboden

Het MYSOLE™ Daily programma omvat een serie zeer hoogwaardige inlegzolen die gericht zijn op veel specifieke toepassingen; bijvoorbeeld werken, sporten en vrijetijdsbesteding. Ze dienen als aanvulling op de schoenen en zijn voor een breed publiek toegankelijk. Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, wordt het draagcomfort verhoogd, krijgt de voet perfecte ondersteuning en worden voet- en lichaamsklachten tegen gegaan. Bovendien verlengt een MYSOLE™ inlegzool de levensduur van uw schoen.

Catalogus
MYSOLE Daily Kids Girls
MYSOLE Daily Kids Girls
Deze uitgebreid geteste MYSOLE™ Kids Girls is een makkelijke, veel toegepaste inlegzool voor kinderen. De zool geeft optimale ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet.
€ 17,95
MYSOLE Daily Kids Boys
MYSOLE Daily Kids Boys
Deze uitgebreid geteste MYSOLE™ Kids Boys is een makkelijke, veel toegepaste inlegzool voor kinderen. De zool geeft optimale ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet.
€ 17,95
MYSOLE Daily Orthotic
MYSOLE Daily Orthotic
Deze uitgebreid geteste MYSOLE Orthotic is een makkelijke, veel toegepaste inlegzool voor zowel heren als dames. De zool geeft optimale ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet.

Dit is een uitlopend model inlegzool. Als alternatief bieden wij een vergelijkbare inlegzool, in een stevigere uitvoering. De prijs van deze halve inlegzolen zijn € 21,95. Tijdens het bestellen kunt u zien aan de prijs, welke uitvoering er geleverd gaat worden. Mocht u graag dit stevigere model ontvangen in plaats van de Orthotic. Dan kunt u een mailtje sturen naar info@gerofootwear.nl
€ 16,95
MYSOLE Daily Comfort
MYSOLE Daily Comfort
Deze uitgebreid geteste MYSOLE Daily Comfort is dé oplossing voor veel voetproblemen bij heren en dames. De MYSOLE™ Daily Comfort geeft optimale ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet. Hierdoor worden veel klachten voorkomen én opgelost. De MYSOLE™ Daily Comfort zorgt ook voor drukverdeling, drukontlasting, en schokdemping tijdens het staan en lopen.

Elders € 19,90 incl. verzendkosten.
Bij ons geen verzendkosten en kosteloos retourneren!

Vanaf 2 paar of meer € 17,85 per paar.

€ 22,45
€ 19,75
MYSOLE Daily Woman Comfort
MYSOLE Daily Woman Comfort
Deze driekwart inlegzool Woman Comfort is de oplossing voor veel voorvoetproblemen bij dames. Vaak hebben dames door het lopen op hoge hakken last van hun voorvoeten. De Woman Comfort geeft optimale ondersteuning in de voorvoet en lost daarmee veel klachten op.

Elders € 14,90 incl. verzendkosten.
Bij ons geen verzendkosten en kosteloos retourneren!

Vanaf 2 paar of meer € 12,90 per paar.
€ 15,95
€ 14,85
MYSOLE Daily Sport
MYSOLE Daily Sport
Deze inlegzool is speciaal ontwikkeld voor sporters, maar kan ook uitstekend worden gebruikt in andere types schoenen. De MYSOLE™ Sport heeft alles wat een inlegzool kan bieden: ondersteuning, comfort, schokdemping en voorkomt branderige voeten. Deze inlegzool staat garant voor optimale prestaties en plezier tijdens het sporten!
€ 17,95
€ 13,75
MYSOLE Daily Work
MYSOLE Daily Work
De MYSOLE Work Anti-static zorgt voor lichte ondersteuning van de achter- en middenvoet en geeft extra schokdemping in de achtervoet waardoor deze inlegzool comfortabel aanvoelt. Deze inlegzool is bovendien antistatisch en geurverminderend.

Elders € 18,45 incl. verzendkosten.
Bij ons geen verzendkosten en kosteloos retourneren!

€ 19,95
€ 18,35
MYSOLE Daily Outdoor
MYSOLE Daily Outdoor
Deze MYSOLE™ inlegzool is speciaal ontwikkeld voor Outdoor en Nordic Walking schoenen. De inlegzool heeft een zeer groot schokdempend vermogen. De unieke vormgeving zorgt voor ondersteuning van de achter- en middenvoet, optimale drukontlasting, drukverdeling en schokdemping. Deze inlegzool voelt zeer comfortabel aan en is bij uitstek geschikt voor mensen die actief buitensporten beoefenen.

Elders € 18,45 incl. verzendkosten.
Bij ons geen verzendkosten en kosteloos retourneren!

€ 19,95
€ 18,15