Top

MYSOLE Sport Soccer

  • MYSOLE Sport Soccer
  • MYSOLE Sport Soccer
19,69
per Paar

MYSOLE™ Sport Soccer

Nieuw in ons assortiment is de Mysole Soccer inlegzool. Deze zolen zijn speciaal ontwikkeld voor in de voetbalschoen. Door de zachte hielspot, de goede pasvorm en ondersteuning zult u meer stabiliteit en comfort ervaren in uw voetbalschoenen.

De zool is aangenaam dun zodat uw schoenen niet gaan knellen. Tevens voorkomen de zolen dat u geen branderige voeten krijgt door schuiven op een harde zool, zoals in veel voetbalschoenen aanwezig is.

De Mysole Soccer inlegzool past in vrijwel ieder type voetbalschoenen.

Producteigenschappen:

Zachte hielspot
Perfecte pasvorm
Goede ondersteuning
Afwasbaar
Stabiel geleng
Comfortabel
Geen branderige voeten
Aangenaam dunne zool

Indicaties voor gebruik MYSOLE inlegzolen Sport - Soccer:

Indien één of meerdere van de volgende indicaties op u van toepassing zijn,
heeft u er al veel baat bij de MSYSOLE inlegzolen Soccer te gebruiken:

Overbelaste/vermoeide voeten
Overbelaste/doorgezakte voetboog
Voor optimale steun bij platvoeten
Instabiele enkels
Pijnlijke en vermoeide voeten
Veel zijwaartse bewegingen
Voor optimale steun bij het voetballen

Bijzondere eigenschappen MYSOLE inlegzolen Sport - Soccer:

De MYSOLE inlegzolen Sport – Soccer zijn uniek in hun soort en zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de voetbalschoenen en zijn dan ook bijzonder populair bij vele (top)voetballers in het binnen- en buitenland.
De MYSOLE – Soccer beschikken over een optimale pasvorm en bieden optimale ondersteuning aan de achter- en de middenvoet, waarbij de zachte hielspot voor de nodige schokdemping zorgt tijdens de landingsfase. Zo krijgen uw voeten dus de steun en stabiliteit die het nodig heeft.
De MYSOLE inlegzolen Sport – Soccer zolen zijn bovendien aangenaam dun zodat uw schoenen niet gaan knellen. Tevens voorkomen de zolen dat u geen branderige voeten krijgt door schuiven op een harde zool, zoals in veel voetbalschoenen aanwezig is. Uw voeten worden dus op alle mogelijke manieren beschermt, gestabiliseerd en ondersteunt tijdens het voetballen.
Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de MYSOLE - Soccer met groot succes worden gebruikt door vele profvoetballers in de Eredivisie, Serie A, Bundesliga, Premier League en Primera Division. De zolen staan dan ook garant voor optimale prestaties en worden dan ook in het bijzonder aanbevolen door onze Podologen, Podoposturaal therapeuten en de rest van ons (Para)medisch team.

Materiaal:

De basis en toplaag van de Soccer zolen zijn van duurzaam EVA-materiaal in twee hardheden. De EVA is afwasbaar en voorkomt branderige voeten. De kuip is gemaakt van flexibel maar stevig kunststof.
 

MYSOLE inlegzolen Sport – Soccer zo aangemeten:

De Soccer zolen passen in vrijwel ieder type voetbalschoenen en zijn leverbaar in de maten 36 – 47.
 
En bij twijfel altijd de grotere maat kiezen, de Mysole zolen zijn namelijk van een materiaal gemaakt dat (indien mogelijk) gemakkelijk is bij te knippen. Zo heeft u dus altijd de zool die het beste bij u past.

Verzending
Al onze MYSOLE™ inlegzolen worden verwijderd uit de originele verpakking en verzonden in een envelop welke door uw brievenbus past. Hierdoor kunt u op de verzendkosten besparen.

Artikelnummer: NL604

Verwachte levertijd: 1 werkdagVoorraad: 9
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over