Top

MYSOLE™ Sport Running

14% Korting
  • MYSOLE™ Sport Running
  • MYSOLE™ Sport Running
€ 19,95
17,20
per Paar

MYSOLE™ Sport Running

Indicatie:

Hardlopen
Zijwaartse stabiliteit
Overbelaste voet

De Running maken uw (nieuwe) loopschoenen compleet!!
Vervang de orginele zolen en optimaliseer uw loopschoenen.
Deze inlegzool is speciaal ontwikkeld voor gebruik in hardloopschoenen. De Running geeft optimale ondersteuning aan de achter- en middenvoet. Bovendien biedt deze inlegzool de nodige schokdemping tijdens de landingsfase.

De Running staat garant voor optimale prestaties tijdens het lopen/sporten! Geschikt voor elk type voet en elk type runningschoen.

Indicaties voor gebruik MYSOLE inlegzolen - Sport – Running:
 
Indien één of meerdere van de volgende indicaties op u van toepassing zijn,
heeft u er al veel baat bij de MYSOLE - Sport - Running te gebruiken:

Ideaal bij het verhelpen en voorkomen van shin splints
Ideaal bij een platvoet
Behoefte aan extra comfort, schokdemping en stabiliteit
Overbelaste voeten
Pijnlijke en vermoeide voeten
Ideaal bij instabiele enkels
Werkt ook optimaal bij beginnende knieklachten
Bij doorgezakte/overbelaste voetboog
Bij ingekantelde voeten / enkels
Bij veel (hard)lopen
 
Bijzondere eigenschappen MYSOLE inlegzolen –Sport - Running:
 
De MYSOLE inlegzolen Sport – Running worden al jaren met groot succes gebruikt door vele bekende Top atleten en worden door zijn unieke eigenschappen alom geprezen en geroemd door vele bekende therapeuten en specialisten. De zolen worden dan ook door ons Medisch Team in het bijzonder aanbevolen bij de bovengenoemde indicaties. De zolen zijn door vooraanstaande therapeuten speciaal ontwikkeld voor gebruik in hardloopschoenen en ook ideaal bij een platvoet. De sportzolen geven namelijk optimale ondersteuning aan de achter- en middenvoet (zie steunpuntenoverzicht) en bieden de drager optimale schokdemping tijdens de landingsfase. De inlegzolen zijn bovendien slijtvast, vochtopnemend en geven minimale wrijving.
Door al deze unieke eigenschappen worden de MYSOLE inlegzolen Sport - Running dan ook al jaren met groot succes gedragen en geprezen door vele hardlopers en bekende Top atleten, de MYSOLE inlegzolen Sport - Running staan dan ook al jaren garant voor optimale prestaties!

Materiaal:
 
De basis van deze inlegzool is duurzaam EVA-materiaal: comfortabel en goed ondersteunend. De MYSOLE zolen zijn afgedekt met slijtvast Clima Tex+ voor minimale wrijving en goede vochtopname.
 

MYSOLE inlegzolen Sport - Running zo aangemeten:
 
De inlegzolen zijn geschikt voor elk type hardloopschoen, en leverbaar in de maten 36 – 50.
 
En bij twijfel altijd de grotere maat kiezen, de Mysole zolen zijn namelijk van een materiaal gemaakt dat (indien mogelijk) gemakkelijk is bij te knippen. Zo heeft u dus altijd de zool die het beste bij u past

Verzending
Al onze MYSOLE™ inlegzolen worden verwijderd uit de originele verpakking en verzonden in een envelop welke door uw brievenbus past. Hierdoor kunt u op de verzendkosten besparen.

Artikelnummer: NL706

Verwachte levertijd: 1 werkdagVoorraad: 8
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over