Top

MYSOLE Sport Racketsport

  • MYSOLE Sport Racketsport
  • MYSOLE Sport Racketsport
19,75
per Paar

MYSOLE™ Sport Racketsport

De inlegzool

Deze inlegzool is speciaal ontwikkeld voor gebruik in Racketsport schoenen. De MYSOLE™ Racketsport geeft optimale ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet. Het basismateriaal zorgt samen met de dempingunit voor optimale schokdemping. Deze inlegzool is uitermate geschikt voor veldsporten met veel zijwaartse bewegingen en staat garant voor optimale prestaties tijdens het sporten!

Functie
Voorvoetsteun
Middenvoetsteun
Achtervoetsteun
Zijwaartse stabiliteit
Extra comfort en schokdemping
Extra demping in achtervoet
Vocht opnemend

Gebruik

overbelaste/ doorgezakte voorvoet
overbelaste/ doorgezakte voetboog
instabiele enkels
pijnlijke en vermoeide voeten
veel zijwaartse beweging

Materiaal

De basis van deze inlegzool is duurzaam EVA-materiaal: comfortabel en goed ondersteunend. De inlegzool in bedekt met slijtvast en vochtopnemend ClimaTex+ voor minimale wrijving. De kunststof hielcup zorgt voor veel zijwaartse stabiliteit.

Geschikt voor alle schoentypes:
Tennisschoenen
Squashschoenen
Badmintonschoenen

Indicaties voor gebruik MYSOLE inlegzolen Sport – Racketsport:
 
Indien één of meerdere van de volgende indicaties op u van toepassing zijn, heeft u er al veel baat bij de MYSOLE - Sport - Racketsport te gebruiken:

Overbelaste/doorgezakte voorvoet
Overbelaste/doorgezakte voetboog
Instabiele enkels
Pijnlijke en vermoeide voeten
Veel zijwaartse bewegingen
Ideaal voor optimale steun en schokdemping bij Tennis of badminton

Bijzondere eigenschappen MYSOLE inlegzolen Sport – Racketsport:

De MYSOLE inlegzolen Sport – Racketsport inlegzool zijn door voetspecialisten speciaal ontwikkeld voor gebruik in Racketsport schoenen. De MYSOLE inlegzolen Sport - Racketsport geven optimale ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet. Bovendien zorgt het materiaal van de inlegzool samen met de dempingsunit voor optimale schokdemping.

De MYSOLE Sport – Racketsport inlegzolen zijn uitermate geschikt voor racketsporten met veel zijwaartse bewegingen en staan garant voor optimale prestaties tijdens het sporten! Door al deze eigenschappen worden de MYSOLE - Racketsport inlegzolen dan ook al jaren met groot succes gebruikt door vele (top)tennissers squashers en badmintonners in het binnen- en buitenland.
 
Materiaal:
 
De basis van de MYSOLE inlegzolen Sport – Racketsport is van duurzaam EVA-materiaal: comfortabel en goed ondersteunend. De MYSOLE zool is afgedekt met slijtvast en vochtopnemend Clima Tex+ voor minimale wrijving. De kunststof hielcup zorgt voor veel zijwaartse stabiliteit.
 
MYSOLE inlegzolen Sport – Racketsport zo aangemeten:
 
De MYSOLE inlegzolen Sport - Racketsport zijn geschikt voor elk type: tennisschoen, squashschoen en badmintonschoen en leverbaar in de maten 36 – 48.
 
En bij twijfel altijd de grotere maat kiezen, de Mysole zolen zijn namelijk van een materiaal gemaakt dat (indien mogelijk) gemakkelijk is bij te knippen. Zo heeft u dus altijd de zool die het beste bij u past

Verzending
Al onze MYSOLE™ inlegzolen worden verwijderd uit de originele verpakking en verzonden in een envelop welke door uw brievenbus past. Hierdoor kunt u op de verzendkosten besparen.

Artikelnummer: NL602

Verwachte levertijd: 1 werkdagVoorraad: 8
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over