Top

MYSOLE Sport Indoor

  • MYSOLE Sport Indoor
  • MYSOLE Sport Indoor
18,75
per Paar

MYSOLE™ Sport Indoor

DIt is een uitlopend artikel, niet alle maten zijn meer leverbaar!

Indicatie:

Overbelaste voeten
Instabiele enkels
Pijnlijke en vermoeide voeten
Doorgezakte / overbelaste voetboog
Veel bewegen, draaien en springen

Deze inlegzool is speciaal ontwikkeld voor gebruik in indoor schoenen. De MYSOLE Indoor geeft optimale ondersteuning aan de achter- en middenvoet en zorgt voor veel zijwaartse stabiliteit.

Bovendien biedt deze inlegzool de nodige schokdemping tijdens het lopen of springen. De MYSOLE Indoor staat garant voor optimale prestaties!

Indicaties voor gebruik MYSOLE inlegzolen - Sport – Indoor:
 
Indien één of meerdere van de volgende indicaties op u van toepassing zijn, heeft u er al veel baat bij de MSYSOLE inlegzolen - Sport - Indoor te gebruiken:

Overbelaste voeten
Pijnlijke en vermoeide voeten
Instabiele enkels
Doorgezakte/overbelaste voetboog
Veel bewegen, draaien en/of springen
Voor optimale steun bij indoorsporten met een holvoet

Bijzondere eigenschappen MYSOLE inlegzolen - Sport – Indoor:

De MYSOLE inlegzolen - Sport – Indoor zijn door voetspecialisten speciaal ontwikkeld voor gebruik in indoorschoenen en voor optimale steun bij indoorsporten met een holvoet.
De MYSOLE inlegzolen - Sport - Indoor geven optimale ondersteuning aan de achter- en middenvoet en zorgen voor optimale zijwaartse stabiliteit.

Bovendien bieden de MYSOLE inlegzolen - Indoor optimale schokdemping tijdens het lopen of springen. Door al deze unieke eigenschappen zijn de MYSOLE inlegzolen - Sport - Indoor bijzonder comfortabel en is ideaal voor alle indoorsporten. De populaire inlegzolen worden dan ook al jaren met groot succes gebruikt door vele (top)handballers, zaalvoetballers, volleyballers en basketballers in het binnen- en buitenland. en staan zij al jaren garant voor optimale prestaties!
 
Materiaal:
 
De basis van de inlegzolen zijn van duurzaam EVA-materiaal: comfortabel en goed ondersteunend. De inlegzool is afgedekt met slijtvast Clima Tex+ voor minimale wrijving en goede vochtopname. De zachte dempingsunit in het achtervoetgedeelte zorgt voor extra schokdemping en comfort.
 
MYSOLE inlegzolen - Sport – Indoor zo aangemeten:
 
De MYSOLE - Indoor zijn geschikt voor elk type indoorschoen, en leverbaar in de maten 36 – 50.
 
En bij twijfel altijd de grotere maat kiezen, de Mysole zolen zijn namelijk van een materiaal gemaakt dat (indien mogelijk) gemakkelijk is bij te knippen. Zo heeft u dus altijd de zool die het beste bij u past

Verzending
Al onze MYSOLE™ inlegzolen worden verwijderd uit de originele verpakking en verzonden in een envelop welke door uw brievenbus past. Hierdoor kunt u op de verzendkosten besparen.

Artikelnummer: NL601

Verwachte levertijd: 1 werkdagVoorraad: 9
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over