Top

MYSOLE Daily Comfort

8% Korting
  • MYSOLE Daily Comfort
  • MYSOLE Daily Comfort
  • MYSOLE Daily Comfort
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 23,95
21,95
per paar
18,14 excl. BTW

Daily Comfort
Deze uitgebreid geteste MYSOLE Daily Comfort is dé oplossing voor veel voetproblemen bij heren en dames. De MYSOLE™ Daily Comfort geeft optimale ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet. Hierdoor worden veel klachten voorkomen én opgelost. De MYSOLE™ Daily Comfort zorgt ook voor drukverdeling, drukontlasting, en schokdemping tijdens het staan en lopen.
De basis van de MYSOLE Daily Comfort is een stevige kuststof vorm voor de stabiliteit van de voet. Daaroverheen zorgt een zacht duurzaam latexrubber voor optimaal comfort onder de gehele voet. Voor een goede vochtopname is de inlegzool afgedekt met dun leer. De zolen zijn dan ook zeer geschikt bij zowel een platvoet, holvoet als een doorgezakte voorvoet. En worden dan ook al jaren met groot succes gebruikt bij veel staan of lopen.

Geschikt voor elk type heren- en damesschoen met normale tot veel ruimte.

Indicaties voor gebruik MYSOLE inlegzolen - Daily - Daily comfort:
overbelaste/doorgezakte voorvoet
Ideaal bij een platvoet of holvoet
weinig vetkussen onder gehele voet
vermoeide voeten
veel staan of lopen

Bijzondere eigenschappen MYSOLE inlegzolen - Daily - Daily comfort:

Materiaal:
 
De basis van de MYSOLE inlegzolen - Daily - Daily comfort is een stevige kuststof vorm voor de stabiliteit van de voet. Daaroverheen zorgt een zacht duurzaam latexrubber voor optimaal comfort onder de gehele voet. Voor een goede vochtopname zijn de inlegzolen afgedekt met dun leer.
 
Mysole inlegzolen - Daily - Daily comfort zo aangemeten:

De MYSOLE inlegzolen - Daily - Daily comfort zijn er in de maten 36 - 48 , en zijn geschikt voor elk type heren- en damesschoen met normale tot veel ruimte.
 
Bij twijfel altijd de grotere maat kiezen, de Mysole zolen zijn namelijk van een materiaal gemaakt dat (indien mogelijk) gemakkelijk is bij te knippen. Zo heeft u dus altijd de zool die het beste bij u past
 
Verzending
Al onze MYSOLE™ inlegzolen worden verwijderd uit de originele verpakking en verzonden in een envelop welke door uw brievenbus past. Hierdoor kunt u op de verzendkosten besparen.
   

Artikelnummer: NL444

1 of meer € 21,95 per paar
2 of meer € 20,95 per paar


Verwachte levertijd: 1 werkdagVoorraad: 10
Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Willem van der Jagt (17-03-2017) rating 5 Ik heb aangepaste steunzolen maar deze ga ik ook zeker proberen

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code