Top

Textiel

Het reinigen van textiel doe je bij voorkeur met een impregneerspray. Gebruik nubucksprat om de schoenen te verzorgen en reinig ze met een reinigingsfoam of -shampoo.

Deze artikelen worden gratis verzonden vanaf een minimaal orderbedrag van € 25. Aangezien wij deze niet als brievenbuspost kunnen verzenden, zullen wij daardoor onder dit bedrag € 6,95 aan verzendkosten in rekening brengen.

Collonil Carbon Pro Spray 300 ml
Collonil Carbon Pro Spray 300 ml
Collonil Carbon Pro Spray 300 ml

Carbon Pro spray is een een extreem sterke bescherming tegen vocht en vuil. De ademende werking van het materiaal blijft perfect intact. Geschikt voor alle materialen.
€ 13,95
Collonil Clean&Care 200ml
Collonil Clean&Care 200ml
Clean&Care is een reinigingsschuim in een pompflacon voor verzorging en milde reiniging, zonder oplosmiddel en drijfgas en is zeer geschikt voor grotere vlekken. Te gebruiken op glad leer, suède, nubuck, textiel en materiaalcombinaties.
€ 10,75
Collonil Nanopro Spray 300 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Nanopro Spray 300 ml
Nanopro spray is een innovatieve high-tex beschermingsspray, ontwikkeld vanuit de Nano-technologie, de water- en vuil blocker, geschikt voor gladleer, nubuck, suéde en textiel.
€ 9,75
Collonil Vario Spray 200 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Vario Spray 200 ml
Vario Spray van Collonil is een hoogwaardige impregneerspray en een oplosmiddelvrije bescherming voor bewerkte materialen of materiaalcombinaties van leer, stretch, textiel, vacht, perlato metalic, nubuk en suède. Onderhoudt, maakt water- en vuilafstotend en voorkomt dieptevervuiling.
€ 7,95
€ 7,75