Top

Suede/Nubuck

Suède is de vleeszijde van de huid die licht geslepen is. Het fluweelachtige nubuck ontstaat door het licht schuren van de nerfzijde (buitenkant van de huid). Nubuck is veel strakker van vezelstructuur en is altijd A-kwaliteit. Het materiaal is sterk absorberend.

Om deze geborstelde structuur in stand te houden is het erg belangrijk om de juiste reinigingsproducten te gebruiken. Gebruik voor zowel het beschermen als het verzorgen en reinigen producten die specifiek ontwikkeld zijn voor nubuck en suède. Kies alleen bij ernstige vervuiling voor een vochtige reinigingsmethode.

Deze artikelen worden gratis verzonden vanaf een minimaal orderbedrag van € 25. Aangezien wij deze niet als brievenbuspost kunnen verzenden, zullen wij daardoor onder dit bedrag € 6,95 aan verzendkosten in rekening brengen.
Collonil Clean&Care 200ml
Collonil Clean&Care 200ml
Clean&Care is een reinigingsschuim in een pompflacon voor verzorging en milde reiniging, zonder oplosmiddel en drijfgas en is zeer geschikt voor grotere vlekken. Te gebruiken op glad leer, suède, nubuck, textiel en materiaalcombinaties.
€ 11,29
Collonil Cleaner Stick
Collonil Cleaner Stick
Collonil Cleaner stick, voor droge reiniging, verwijdert hardnekkige vlekken op nubuck.
Schuurblokje om nubuck en suede te reinigen en op te ruwen.
€ 4,46
Collonil Nanopro Spray 300 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Nanopro Spray 300 ml
Nanopro spray is een innovatieve high-tex beschermingsspray, ontwikkeld vanuit de Nano-technologie, de water- en vuil blocker, geschikt voor gladleer, nubuck, suéde en textiel.
€ 10,24
Collonil Suede Nubuck Box
Collonil Suede Nubuck Box
Suède Nubuck box. Dit zachte blokje is voor het droog reinigen van nubuck en suède.
€ 4,46
Collonil Vario Spray 200 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Vario Spray 200 ml
Vario Spray van Collonil is een hoogwaardige impregneerspray en een oplosmiddelvrije bescherming voor bewerkte materialen of materiaalcombinaties van leer, stretch, textiel, vacht, perlato metalic, nubuk en suède. Onderhoudt, maakt water- en vuilafstotend en voorkomt dieptevervuiling.
€ 8,35
€ 8,15
Collonil Waterstop Spray 400 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Waterstop Spray 400 ml
Collonil Waterstop spray met UV filter biedt de optimale bescherming voor gladleer, nubuck en suède. Ook te gebruiken bij high-tech materialen.
€ 10,50