Top

High-tec materialen

Tex-materialen functioneren in principe net als de menselijke huid. Een dun kunststof (high-tex) membraan met poriën wordt tussen de binnenvoering en het bovenmateriaal geplaatst. Deze laat transpiratievocht in de vorm van waterdamp ontsnappen, maar zorgt er ook voor dat druppels van buiten niet naar binnen kunnen. Het bovenmateriaal is vaak van leer, suède of nubuck.

Deze artikelen worden gratis verzonden vanaf een minimaal orderbedrag van € 25. Aangezien wij deze niet als brievenbuspost kunnen verzenden, zullen wij daardoor onder dit bedrag € 6,95 aan verzendkosten in rekening brengen.

Collonil Clean&Care 200ml
Collonil Clean&Care 200ml
Clean&Care is een reinigingsschuim in een pompflacon voor verzorging en milde reiniging, zonder oplosmiddel en drijfgas en is zeer geschikt voor grotere vlekken. Te gebruiken op glad leer, suède, nubuck, textiel en materiaalcombinaties.
€ 11,29
Collonil Rustical Spray 200 ml
Collonil Rustical Spray 200 ml
Collonil Rustical spray beschermt, verzorgt en voedt gevet leer, stevig glad leer en gevette nubuck. Met natuurlijke wassoorten en oliën. Behoudt de speciale look. Ook te gebruiken bij High-Tech materialen, zoals Gore-Tex.
€ 8,14
Collonil Vario Spray 200 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Vario Spray 200 ml
Vario Spray van Collonil is een hoogwaardige impregneerspray en een oplosmiddelvrije bescherming voor bewerkte materialen of materiaalcombinaties van leer, stretch, textiel, vacht, perlato metalic, nubuk en suède. Onderhoudt, maakt water- en vuilafstotend en voorkomt dieptevervuiling.
€ 8,35
€ 8,15
Collonil Waterstop Spray 400 ml (niet meer leverbaar)
Collonil Waterstop Spray 400 ml
Collonil Waterstop spray met UV filter biedt de optimale bescherming voor gladleer, nubuck en suède. Ook te gebruiken bij high-tech materialen.
€ 10,50