Top

Collonil Onderhoudset 1 Gladleer

5% Korting
  • Collonil Onderhoudset 1 Gladleer
  • Collonil Onderhoudset 1 Gladleer
  • Collonil Onderhoudset 1 Gladleer
  • Collonil Onderhoudset 1 Gladleer
  • Collonil Onderhoudset 1 Gladleer
€ 20,37
19,37
per Set

Onderhoudset voor Gladleer

Reinigen

Clean & Care pompflacon 200 ml of  Shampoo Direct ready to use flacon 100 ml

Collonil Clean&Care is een reinigingsschuim in een pompflacon voor verzorging en milde reiniging, zonder oplosmiddel en drijfgas en is zeer geschikt voor grotere vlekken. Te gebruiken op glad leer, suède, nubuck, textiel en materiaalcombinaties.

Collonil Shampoo Direct is een reinigingsvloeistof met opbrengspons voor gladleer, suède, nubuck en textiel. Kan onverdund en dus direct worden toegepast. Met frisse geur. De opbrengspons absorbeert het vuil optimaal en zorgt voor een goede reiniging.


Verzorgen
Voeden, kleuren en glanzen Collonil Waterstop Tube 75 ml

Waterstop tube is een verzorgende crème met amandelolie, geschikt voor schoenen waarin high-tex membranen zijn gebruikt, zoals Gore-Tex® of Sympatex®. Het is er in meerdere (felle) kleuren.

Beschermen

Collonil Nano Spray 300 ml of Wax Leather Spray 200 ml.

Collonil Nanospray 300ml     of  Wax Leather spray 200 ml

Nanopro spray is een high-tex beschermingsspray, ontwikkeld vanuit de Nano-technologie, een echte water- en vuil blocker, geschikt voor gladleer, nubuck, suéde en textiel. Carbon Pro spray is een een extreem sterke bescherming tegen vocht en vuil. De ademende werking van het materiaal blijft perfect intact.Geschikt voor alle materialen.

Collonil Wax Leather spray beschermt, verzorgt en voedt gewaxte- en matte leersoorten met bijenwas. Geschikt voor onder andere analine, nappa en pull up leer. Ook te gebruiken bij high-tech materialen.


Artikelnummer: 20141111

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 8
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over