Top

Bauerfeind MalleoTrain® S Actieve bandage

11% Korting
  • Bauerfeind MalleoTrain® S Actieve bandage
  • Bauerfeind MalleoTrain® S Actieve bandage
  • Bauerfeind MalleoTrain® S Actieve bandage
€ 55,39
49,39
per Stuk

Bauerfeind MalleoTrain® S Actieve bandage

Actieve bandage ter vervanging van tape

Na een operatie, bij lichte verstuikingen of na herhaalde overbelasting is het bandapparaat van de voet vaak verzwakt en is een grotere stabilisatie noodzakelijk die de MalleoTrain S kan bieden. De actieve bandage met individueel instelbaar strapsysteem geeft het spronggewricht ook tijdens beweging betrouwbare steun en beschermt tegen verzwikking van de enkel.

  • verhoogde stabiliteit van het spronggewricht tijdens de beweging
  • ademend Train-breisel voor hoog draagcomfort
  • ideaal bij sport vanwege bescherming tegen verzwikken van je enkel

Veilige steun voor de voet

Het ademende Train breiwerk is anatomisch voorgevormd en sluit perfect aan op de voet. De compressiewerking van het breiwerk bevordert de doorbloeding en activeert de omliggende musculatuur. Daardoor stabiliseert de bandage de voet zonder de bewegelijkheid te beperken, zodat de bandage ideaal is om tijdens het sporten te dragen. De bandage past in elk sportschoen en helpt een nieuwe blessure aan het spronggewricht bij de training of wedstrijd te voorkomen.


Dynamische stabilisering

Door het individueel instelbare strapsysteem werkt de MalleoTrain S als een functioneel tapeverband. De band wordt in de vorm van een 8 om de voet gewikkeld stabiliseert en heeft een beschermend effect op de enkel. In tegenstelling tot het tapeverband, laat het strapsysteem zich individueel aanpassen, is eenvoudig aan te spannen en versterkt de waarneming in ieder bewegingsvlak, zonder de fysiologische bewegingsvrijheid te beperken. 


Maat

Malleotrain S Maat

Uitvoeringen: rechts en links

Bauerfeind Productcatalogus Braces en Bandages

Bauerfeind Productcatalogus Braces en BandagesVerwachte levertijd: 1 werkdagVoorraad: 3
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over